Key Account Manager

De ideale kandidaat is een gepassioneerde, gemotiveerde en detailgeoriënteerde teamspeler die zich inzet voor het verbeteren van de omzet en het realiseren van doelstellingen bij diverse Retailers. Je richt je op de groei en ontwikkeling van bestaande klanten, maar ook op het genereren van nieuwe business door het identificeren, implementeren en uitvoeren van nieuwe strategieën.

Belangrijke succesfactoren in deze rol zijn relatiebeheer, ondernemerschap, proactief handelen en daadkracht hebben. De beoogde kandidaat is een resultaatgerichte Key Account Manager met ervaring in de Doe - Het - Zelf branche. Iemand die de drang heeft iets te bereiken. Het is een doorzetter met een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Wij kijken uit naar een kandidaat met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden die door zelfstandigheid en initiatief binnen Pokon Naturado de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.


Competenties

  • Overtuigingskracht: effectiviteit in het presenteren van een boodschap in een betekenisvolle vorm voor het overtuigen en beïnvloeden van een publiek. Zowel intern als extern.
  • Commercieel besef: scherp besef van kansen, gericht op het maximaliseren van zowel de korte als de lange termijn winst en in staat om keuzes te maken.
  • Initiatief: hanteert een proactieve houding en grijpt kansen zonder hiertoe aangezet te hoeven worden door anderen.
  • Onderhandelen: vaardigheid in het bereiken van een akkoord of overeenkomst tussen partijen met tegengestelde doelen.
  • Doorzettingsvermogen: is in staat om bij een bepaald probleem of opvatting te blijven, totdat de zaak is gerealiseerd of het doel bereikt is.
  • Energiek: krachtig, actief en energiek in staat zich aan te passen aan werkdruk en eisen van de situatie, in staat het activiteitsniveau hoog te houden.


Functie-eisen

Het inhoudelijke vakmanschap bestaat uit minimaal vier jaar werkervaring bij een professionele A-merk en/of Private Label fabrikant of Retailer. De werkervaring zal minimaal bestaan uit verkoopervaring, bij voorkeur Account Management of Trade Marketing dan wel Category Management aan Retailzijde. Visie hebben op het DHZ kanaal en/of Tuincentra, het kunnen signaleren van vernieuwende mogelijkheden met het assortiment en hier praktisch uitvoering aan geven zijn onderdeel van het ervaringspakket.


Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV! Je kunt je sollicitatie versturen naar rbol@pokonnaturado.nl


Onze merken

externalId=pokon-naturado-index-3.1.3&filter[active]=1