Vacature ICT

Door de groei op onze afdeling ICT, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een nieuwe afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en inbreng.Wij zoeken een nieuwe enthousiaste collega die het leuk vindt om collega’s te helpen bij allerhande vragen, contact te zoeken met relaties waar nodig en mee te denken bij de optimalisatie van ICT bij Pokon Naturado.

Functie

Als ICT-medewerker ben je het eerste aanspreekpunt binnen het ICT-team om vragen van collega’s op te pakken die betrekking hebben op software (zoals Windows, Office, ERP, etc.), hardware (laptops, mobielen, pc’s, switches, etc.) en ICT processen (EDI, telefonie, thuiswerken, etc.). Van daaruit pak je zelf de vragen op of verdeel je deze naar leveranciers of teamleden. Daarbij vind je het leuk om de collega’s zo goed en snel mogelijk te helpen, te informeren over de voortgang en monitor je bij de leveranciers de uitstaande vragen.

Naast deze werkzaamheden ben je een rechterhand van de ICT Manager waarbij je voorziet in de ondersteuning tijdens ICT-projecten en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Daarbij heb je zelf ook oog voor het verbeteren van processen en collega’s te coachen en trainen ten aanzien van het gebruik van ICT-middelen.

Profiel

  • Je hebt MBO (met werkervaring op ICT afdeling) of HBO afgestudeerd (richting IT of bedrijfskunde)
  • Vindt het leuk om mensen te helpen
  • Pakt vragen direct op en handelt ze af
  • Bezit verantwoordelijkheidsgevoel en discipline
  • Houdt van afwisselende werkzaamheden
  • Komt met een klantgerichte houding
  • En je bent leergierig om onbekende soft- en hardware te leren kennen

Wat bieden wij jou

Als ICT Medewerker krijg jij de mogelijkheid om binnen Pokon jouw ideeën en enthousiasme in te zetten om ICT naar een hoger niveau te brengen. Rapporterend aan de ICT Manager heb jij een belangrijke adviserende en ondersteunende functie richting je collega’s. Dit doe je in een ICT-team van drie personen waarbij humor en plezier bijdragen aan de prestaties van het team. Behalve de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je in deze nieuwe functie de ruimte om zowel de functie als jezelf te ontwikkelen.

Pokon Naturado

De geur van pas gemaaid gras. De vogels die in je tuin bescherming zoeken in een vogelhuisje. Het vuurtje dat knispert bij de veranda. Ontluikende bloemen in de lente. Al sinds 1929 hebben wij een passie voor alles wat met het buitenleven te maken heeft. Iedereen die hier werkt draagt dit op zijn eigen manier over naar onze klanten en de consument. Met één van de grootste potgrondproducties in Europa en een indrukwekkend warehouse, willen wij graag samen iedereen laten zien wat groen kan doen.

In een platte en informele organisatie willen wij tuinieren bij alle Nederlanders terug op de kaart zetten. Door te laten zien en ervaren hoe fijn het is om in de tuin bezig te zijn, te vertellen hoe ze het kunnen aanpakken en hen te inspireren om zelf in actie te komen. Dat hoeft niet alleen in het voorjaar te zijn, maar dit kan het hele jaar door.

Om voorop te blijven lopen, investeren we tot op de dag van vandaag in onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe producten. Effectiviteit, gemak en duurzaamheid zijn daarbij sleutelwoorden.

Heb je interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar rbol@pokonnaturado.nl

Onze merken

externalId=pokon-naturado-index-3.1.3&filter[active]=1