15 jan. 2018

Nieuw assortiment MySeasons

In 2018 komt MySeasons met een heel nieuw assortiment vol met mooie producten binnen de productgroep Fire & Flames. Naast de al bestaande sfeerproducten in deze groep zoals Zweedse Fakkels, Buitenkaarsen, Windcandles en Vuurblikken biedt MySeasons vanaf dit jaar ook 100% natuurlijke BBQ-producten aan. Denk hierbij aan producten als Briketten, Houtskool, aanmaakblokjes en Aanmaakhoutwol. De MySeasons Houtskool & Briketten hebben een extra lange brandduur en een gelijkmatige hitteafgifte. De MySeasons Aanmaakblokjes en Aanmaakhoutwol branden ca. 10 minuten en zijn beide reukloos. Aanmaakhoutwol kan tevens gebruikt worden om een openhaard of vuurkorf aan te steken.

Voor de wat koudere wintermaanden heeft MySeasons ook een aantal nieuwe producten, zoals milieuvriendelijke Paraffine Haardblokken die binnen voor flink wat warmte en gezelligheid zorgen. Ook voor de klant die deze winter veelvuldig de openhaard heeft aangestoken heeft MySeasons een mooi nieuw product, de MySeasons Schoorsteenreiniger. Dit blok steekt de klant aan waarna deze ervoor zorgt dat de teerlaag in de schoorsteen binnen twee weken afgebroken wordt. Dit vermindert vervolgens de kans op schoorsteenbrand. Functioneel en veilig dus!

Kortom, genoeg mooie én sfeervolle producten om het jaar goed te beginnen. Aan de website van MySeasons wordt momenteel hard gewerkt en hopen wij binnenkort te kunnen presenteren.