dierensnack
6 mrt. 2018

Nieuw: MySeasons Pet Snack

MySeasons introduceert Pet Snack, een unieke, 100% natuurlijke lijn aanvullende voeding voor huisdieren.

Huisdieren verwennen

Mensen willen het beste voor hun huisdieren. Huisdieren zijn tegenwoordig echt onderdeel van het gezin. Naast gezonde maaltijden willen ze hun huisdieren ook met gezonde snacks kunnen verwennen. Deze gezonde snacks zijn nu verkrijgbaar onder het merk MySeasons. Het MySeasons Pet Snack assortiment bestaat uit 10 verschillende producten voor honden, konijnen, knaagdieren, vogels en paarden.

100% natuurlijke dierensnacks

De gezonde en smaakvolle broodjes, muffins, cakes, koekjes en hamburgers zijn in de basis gemaakt van brooddeeg. Er zijn geen kunstmatige aroma's, kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Alleen 100% natuurlijk ingrediënten, zoals verse groenten en zaden. De ingrediënten komen allemaal uit Europa en van lokale markten. De producten hebben een houdbaarheid van 20 maanden.

petsnacks-kast-lr

Vloerdisplay bij u op de vloer?

Het assortiment is verkrijgbaar in een compacte vloerdisplay. Heeft u interesse in deze display, dan kunt u contact opnemen met Maikel Roodenrijs, 0646210179, of Leendert van Neerbos, 0646602081.

Meer soorten snacks

Naast dit snack assortiment introduceert MySeasons op de Interzoo 2018 in Nuremberg, 4 extra Pet Snack lijnen speciaal voor hond en kat:

- Pharma Snacks: Snacks voor o.a. frisse adem, spijsvertering, glanzende vacht, tanden en tandvlees en botten en gewrichten.

ms-pharma-snacks-kopie
- Gluten Free Snacks: Snacks gemaakt zonder toevoeging van gluten in de smaken beef, chicken, spinach, lamb en fruit mix.

ms-gluten-free-snacks-kopie
- Baked Snacks: De welbekende koekjes in de smaken beef, salmon, cheese en chicken.

ms-baked-snacks-kopie
- Royal Snacks: Alleen voor je koninklijke huisdier, in diverse smaken.

ms-royal-snacks-kopie