3 okt. 2017

Nu 20% korting op Najaarsmest

Het gazon van de klant blijft het hele jaar mooi als het een aantal keer wordt bemest. Als de klant in het voorjaar, rond de zomer en in het najaar het gazon bemest, zal het aanzienlijk sterker, groener en minder vatbaar voor ziektes zijn. Strooit men in het najaar mest over het gazon, dan wordt het ook voorbereid op vorst, regen en sneeuw. Bovendien kan in het voorjaar sneller worden genoten van een strakke grasmat, want het werkt ook tegen mos!

In oktober en november adviseren wij Pokon Najaarsmest Gazon. Om dit Pokon product extra onder de aandacht te brengen hebben wij een mooie consumentenactie waarbij de klant 20% korting krijgt op alle soorten Pokon Najaarsmest.

Om deze actie verder te ondersteunen is Pokon in week 41 en 42 te horen op Radio 538, Radio Veronica en Radio 10.

Neem contact op met uw rayonmanager om deze actie in uw winkel te activeren!


Zichtbaarheid in de winkel

Het is raadzaam om het product de komende periode een prominente plek in de winkel te geven, er zullen veel klanten naar vragen.

Dit kunt u doen door bij ons gratis een stoepbordposter en/of POS-pakket (A4+Wobbler) met daarop actiecommunicatie te bestellen. Verdere actiecommunicatie kunt u ook vinden op onze beeldbank, zoals online banners.