Merken

Roundup

Roundup, de meest doeltreffende middelen op het gebied van onkruidbestrijding en met recht al jaren marktleider ook met natuurlijke oplossingen tegen onkruid.

Roundup Natural

Roundup heeft sinds 2019 ook een lijn natuurlijke onkruidbestrijders zowel kant en klaar als concentraat. Dit zijn zeer snel werkende onkruidbestrijder op basis van vetzuren. Een natuurlijke oplossing tegen onkruid.

Roundup Concentraten: Vernieuwde formule!

Na jarenlang onderzoek komt Roundup volgend seizoen met een verbeterde formule, de Roundup Optima. Door betere uitvloeiers en hechting op het blad, stroomt de werkzame stof nog beter naar de wortels. Hierdoor wordt er minder verspild, is het product duurzamer en zal de prestatie beter zijn waardoor hij zo’n 2,5x effectiever is dan de huidige concentraten.

De Roundup Optima concentraat bevat 60gr/l en is geschikt voor alle onkruiden. Daarnaast zijn er 2 concentraten tegen hardnekkig onkruid, de Roundup Ultra.

Toelatingen

Roundup is toegelaten op de Nederlandse markt door het CTGB. In Nederland mogen alleen gewasbeschermingsmiddelen en biociden worden gebruikt, verhandeld of in voorraad worden gehouden die zijn toegelaten op grond van de Wet Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (WGB) van oktober 2007.

Ga naar de website van Roundup.

Meer merken

externalId=pokon-naturado-detail-brand-good-2.1.1.1.2&filter[active]=1