Merken

MySeasons

Medio 2016 zijnwij gestart met ons nieuwe merk MySeasons Home & Garden. Met alsdoel om in te spelen op trends, zoals leven in de tuin en hetverlengen van het buitenseizoen.

Wij zijn algestart met MySeasons Fire & Flames (haardhout, aanmaakhout,buitenkaarsen, vuurpotten met dennenappels, Zweedse fakkels envierkante wind candles) en MySeasons Birds & Insects(vogelhuisjes en insectenhotels.) Het haardhout is van Nederlandsebodem en wordt 100% klimaatneutraal geproduceerd door mensen met eenafstand tot de arbeidsmarkt. Het assortiment The Bird Family zoalsbroodjes en vruchtenmousse voor vogels wordt gemaakt bij socialewerkplaatsen en zorgboerderijen.

Wij willenNederland graag weer kennis laten maken met de 4 seizoenen in je tuinen in je woonkamer. Elk seizoen valt er wel iets te doen. Ook metMySeasons zullen we inspelen op de 4 seizoenen. Naast bovengenoemdedomeinen zijn we inmiddels ook hard aan het werk om nieuwe domeinentoe te voegen.

Uniek is datMySeasons vanaf de start duurzaam is. Onze producten komen bijvoorkeur uit Nederland en nabij liggende landen. Hierdoor zijn weflexibel en zijn we in staat om te werken met korte doorlooptijden ensnel te reageren op vragen van klanten. De producten die wijontwikkelen zijn functioneel, duurzaam, en kwalitatief hoogwaardig.Producten die daadwerkelijk doen waarvoor ze zijn bedoeld. Wijgeloven dat het combineren van kennis en expertise leidt totproducten die uw klant aanspreken en waarvoor uw klant terugkomt inuw winkel.

De kracht van éénvracht: een groot voordeel van samenwerken met MySeasons is dat degoederen geleverd worden door dezelfde vrachtwagen die toch al bij ukomt en dat u één factuur ontvangt. De logistieke stroom wordt nogefficiënter waardoor de klant optimaal bediend wordt en er meer tijdoverblijft voor andere zaken.

Ga naar de website van MySeasons

Meer merken

externalId=pokon-naturado-detail-brand-good-2.1.1.1.2&filter[active]=1