Merken

MySeasons

Medio 2016 zijn wij gestart met ons nieuwe merk MySeasons Home & Garden. Met als doel om in te spelen op trends, zoals leven in de tuin en het verlengen van het buitenseizoen.

Wij zijn al gestart met MySeasons Fire & Flames (haardhout, aanmaakhout, buitenkaarsen, vuurpotten met dennenappels, Zweedse fakkels en vierkante wind candles) en MySeasons Birds & Insects (vogelhuisjes en insectenhotels.) Het haardhout is van Nederlandse bodem en wordt 100% klimaatneutraal geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het assortiment The Bird Family zoals broodjes en vruchtenmousse voor vogels wordt gemaakt bij sociale werkplaatsen en zorgboerderijen.

Wij willen Nederland graag weer kennis laten maken met de 4 seizoenen in je tuin en in je woonkamer. Elk seizoen valt er wel iets te doen. Ook met MySeasons zullen we inspelen op de 4 seizoenen. Naast bovengenoemde domeinen zijn we inmiddels ook hard aan het werk om nieuwe domeinen toe te voegen.

Uniek is dat MySeasons vanaf de start duurzaam is. Onze producten komen bij voorkeur uit Nederland en nabij liggende landen. Hierdoor zijn we flexibel en zijn we in staat om te werken met korte doorlooptijden en snel te reageren op vragen van klanten. De producten die wij ontwikkelen zijn functioneel, duurzaam, en kwalitatief hoogwaardig. Producten die daadwerkelijk doen waarvoor ze zijn bedoeld. Wij geloven dat het combineren van kennis en expertise leidt tot producten die uw klant aanspreken en waarvoor uw klant terugkomt in uw winkel.

De kracht van één vracht: een groot voordeel van samenwerken met MySeasons is dat de goederen geleverd worden door dezelfde vrachtwagen die toch al bij u komt en dat u één factuur ontvangt. De logistieke stroom wordt nog efficiënter waardoor de klant optimaal bediend wordt en er meer tijd overblijft voor andere zaken.

Ga naar de website van MySeasons